Vins-Priorat

Vins Priorat


Es troba en el web del vi Les Curtes. Les Curtes és un vi de producció familiar en el que la família vol transmetre en la seva qualitat el seu amor per les vinyes. En les vinyes de Les Curtes s'obté un Vins Priorat exclusiu amb una producció limitada.

Les Curtes és un Vins Priorat produït en les vinyes de la família Pertíñez i Juncosa de Poboleda. El nom del vi prové de l'antic nom de les vinyes.

Vins Priorat


El Vins Priorat de Les Curtes és un vi exclusiu, ja que és una producció molt limitada i numerades. És un Vins Priorat que està a nivell dels millors de la comarca, però amb el segell exclusiu de la família Pertíñez Juncosa.

Agraïm la seva visita al web de Les Curtes i esperem que el nostre Vins Priorat sigui del seu gust. L'animem a que visiti les diferents seccions del web per a poder conèixer una mica millor el nostre vi. Dins del nostre web també podrà trobar Vino Priorat / Priorat Wines / Vi Priorat / Vinos de calidad Priorato que l'ajudaran a conèixer millor el nostre vi i la nostra manera de fer.